2015-07-28 23:04:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Hívjon fel valakit, aki közel áll a szívéhez

Napi horoszkóp július 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Most különösen nehezére esik, hogy tekintettel legyen másokra, és alkalmazkodjon hozzájuk. Valami konkrét dolgot szeretne megszerezni, vagy elérni, és kedvetlenül reagál, ha valami vagy valaki keresztezi az útját.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Most mindenki érzékenyebb, mint máskor, és hamar személyeskedésnek vesznek egy-egy megjegyzést. Ha el akar érni valamit, tapintatra lesz szüksége. Szerencsére a többiek kedvesnek és szimpatikusnak találják.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az emberek ma nem annyira beszédesek. Akár örülhetne is ennek, hiszen csevegés nélkül több ideje jut olyan feladatokra, amelyek összpontosítást igényelnek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Már reggel érezheti, milyen jó lesz ez a nap. Sugárzik önről, hogy összhangban van önmagával, így nagy hatást gyakorolhat másokra. Esti programként mit szólna egy romantikus piknikhez a csillagos ég alatt?

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Az összes bolygó, mely az Oroszlán jegyében tartózkodik, kedvezőtlen fényszöget kap. A Neptunusz óriási szeretetéhséget ébreszt önben. Ha másképp nem megy, legalább telefonon beszéljen valakivel, aki közel áll a szívéhez.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Vénusz a Szűz jegyében áll: érzelmekben gazdag időszak következik, még a hivatalos megbeszélésekbe is beleviheti az érzéseit. Most olyan dolgok is napvilágra kerülhetnek, amelyek mélyen a tudatalattijában voltak eltemetve.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Elfogja a becsvágy, de nem lesz egyszerű babérokat aratnia, mert ma sokkal gyorsabban el fog fáradni, mint máskor. Próbáljon meg ráhangolódni másokra, különösen azok gyenge pontjaira, ha ez sikerül, akkor komolyan fogják venni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma már igazán boldogan ébred, a Hold kellemes fényszöge segíti ebben, és szerencsére az emberek, akikkel találkozik, szintén jobb hangulatban vannak. Mintha mázsás súly hullott volna le mindenki válláról. Néhány kisebb sikerélményt is begyűjthet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold „megnyom egy gombot önben”, mely az érzelmeit irányítja. Azonnal többet fog érezni, mégpedig a jóból. Igyekezzen megértéssel és részvéttel fordulni az embertársai felé. Kérdezze meg, kinek miben segíthet – ezzel a gesztussal csodákat érhet el.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Fontos, hogy ne csak észrevegye a jeleket, de használja is ki, ha egy lehetőségre felfigyelt. Ne az alapján értékeljen másokat, hogy mit tudnak vagy mennyi a tapasztalatuk. Legyen bátor, és engedje szabadjára az érzéseit!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a mindennapi kötelességeire és az egészségvédelemre irányítja a figyelmét. Kiváló ez a nap arra is, hogy az otthonát vagy a munkahelyét lakályosabbá, barátságosabbá tegye.

Halak: II. 19. - III. 20.
Boldog lehet minden ember, aki a közelébe kerül, még akkor is, ha csak pár percet tölt el ön mellett, pl. egymás mellett ülnek a buszon. Az önből áradó könnyed boldogság ma sokakra átragad majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: